Overnachten in de STARwagon

Starwagon
Starwagon

Wat?

Overnachten op een unieke plek? Wakker worden op een spoorwegemplacement? Bij Museumspoorlijn S·T·A·R kun je in de STARwagon overnachten. Deze bijzondere goederenwagen is door Atelier van Lieshout uit Rotterdam omgebouwd tot een pionierswagen. De wagen vormt zo een geromantiseerde verwijzing naar de sobere en harde tijden van de eerste veenpioniers. De ontginners van het veenlandschap, het gebied waar onze spoorlijn doorheen loopt.Interieur Starwagon

In de STARwagon kunnen maximaal 5 personen overnachten. De wagon is compleet ingericht met bedden, eethoek, compleet met servies en linnengoed, keukenblok met gasstel, badkamer, toilet, petroleumlampen en houtkachel. Uiteraard alles geheel in de stijl van de pioniers.

De wagen staat op het emplacement van Stadskanaal, maar kan op verzoek op andere plaatsen langs de spoorlijn worden geplaatst.

Prijzen

De kosten zijn, afhankelijk waar de wagon wordt geplaatst, voor 2 personen vanaf 65 euro per overnachting. Vanaf de 3e nacht 50 euro per nacht. De 3e, 4e en 5e persoon overnachten voor slechts 10 euro p.p.p.n. Fietsenverhuur is mogelijk, kosten 10 euro per fiets, per dag.

Meer informatie en reserveren

Neem voor meer informatie en reserveringen contact met ons op.

Let op: Vanwege onderhoud is de STARwagon tot medio april 2018 niet beschikbaar.