Arrangementen

Een bijzonder dagje uit?

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Niet alleen met de trein, maar ook bijvoorbeeld in combinatie met een bus en een boot of een bezoek aan het Veenkoloniaal Museum of Doe Museum in Veendam.

Zelf aan de slag als stoker?

Heb je altijd al zelf een keer willen meewerken en -rijden op een stoomlocomotief? Dat is mogelijk!!! Als gaststoker krijg je een “stoom”cursus stoken en ervaar je in de praktijk wat erbij komt kijken om zo’n imposante machine in beweging te krijgen. Je stookt op twee ritten onder begeleiding van een ervaren stoker. Een unieke ervaring en een uniek cadeau! Meer informatie over dit arrangement.

Je droom komt uit…zelf als conducteur op de stoomtrein!

Ook de jongere bezoekers kunnen hun droom uit laten komen. Met de conducteur op pad door de trein. Kaartjes knippen, de hekjes en deuren sluiten….kortom als een echte conducteur aan de slag! Uiteraard met de conducteurspet op! Meer informatie over dit arrangement.

Heb je iets te vieren?

Op pad met “je eigen trein”? Ook voor een familiereünie of bedrijfsuitje ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen het voor je regelen, van treinrit tot museumbezoek, van koffietafel tot buffet. Een onvergetelijke dag, terug in de tijd! Meer informatie over de mogelijkheden.

Een nachtje terug in de tijd? De STARwagon

Overnachten op een unieke plek? Wakker worden op een spoorwegemplacement? Bij Museumspoorlijn STAR kun je in de STARwagon overnachten. Deze bijzondere goederenwagen is door Atelier van Lieshout uit Rotterdam omgebouwd tot een pionierswagen