Arrangementen

Een bijzonder dagje uit?

Boot op oldambtmeer

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Niet alleen met de trein, maar ook bijvoorbeeld in combinatie met een bus en een boot of een bezoek aan het Veenkoloniaal Museum in Veendam.

Zelf stoken of rijden?

Heb je altijd al zelf een keer willen meewerken en -rijden op een stoomlocomotief? Of eens van dichtbij beleven wat er op het emplacement gebeurt en een Diesellocomotief besturen? Dat is mogelijk!!! Museumspoorlijn STAR biedt drie verschillende arrangementen, je kunt als Gaststoker of als Dieselmachinist aan het werk, maar je kunt er ook voor kiezen een keer een Voetplaatrit met de stoomlocomotief mee te gaan.
Ook erg leuk om weg te geven! Unieke ervaringen en originele cadeaus!
Meer informatie over dit arrangement.

Je droom komt uit…zelf als conducteur op de stoomtrein!

Ook de jongere bezoekers kunnen hun droom uit laten komen. Met de conducteur op pad door de trein. Kaartjes knippen, de hekjes en deuren sluiten….kortom als een echte conducteur aan de slag! Uiteraard met de conducteurspet op! Meer informatie over dit arrangement.

Heb je iets te vieren?

Op pad met “je eigen trein”? Ook voor een familiereünie of bedrijfsuitje ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen het voor je regelen, van treinrit tot museumbezoek, van koffietafel tot buffet. Een onvergetelijke dag, terug in de tijd! Meer informatie over de mogelijkheden.

Een nachtje terug in de tijd? De STARwagon

STARwagonOvernachten op een unieke plek? Wakker worden op een spoorwegemplacement? Bij Museumspoorlijn STAR kun je in de STARwagon overnachten. Deze bijzondere goederenwagen is door Atelier van Lieshout uit Rotterdam omgebouwd tot een pionierswagen