Wanneer rijdt de trein?

Wilt u een rit maken met onze historische trein? Dat kan op diverse dagen in het jaar. Hiernaast (op smartphone hieronder) ziet u onze komende rijdagen. Maar u kunt ook in onze kalender kijken voor een overzicht van al onze rijdagen.

Bij elke rijdag staat ook aangegeven op welke tijden de treinen rijden. Op al deze rijdagen is ons museum ook geopend.

De kleuren in de dienstregeling

In onze kalender ziet u de rijdagen met diverse kleuren gemarkeerd. Op alle groene rijdagengele rij\dagen en rode rijdagen rijden de treinen tussen Stadskanaal en Veendam. Daarnaast rijden we op rode rijdagen ook van Stadskanaal naar Nieuw-Buinen.  Blauwe rijdagen betekent een speciale dienstregeling. Die dienstregeling wordt dan minimaal één maand van te voren op de betreffende pagina gepubliceerd. Op paarse dagen is er een evenement zonder dat de trein rijdt.

Evenementen

Op sommige rijdagen worden er evenementen georganiseerd. Ook de evenementen kunt u in onze kalender vinden.

Uw eigen trein

Wilt u op een andere dag met onze trein op pad? Ook voor bedrijfsuitjes, een familiereünie of een kinderfeestje bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen het voor u regelen, van treinrit tot museumbezoek, van koffietafel tot buffet. Een onvergetelijke dag, terug in de tijd! Meer informatie over uw eigen trein.

Wilt u de dienstregeling makkelijk printen? Download dan de PDF-versie van onze dienstregeling..