Uw eigen trein

U voelt hem al aankomen.. Ook voor onderstaande arrangement geldt natuurlijk dat wij ons aan de geldende corona-maatregelen moeten houden. Dit betekent onder andere dat uw gezelschap per huishouden op 1.5m afstand van elkaar moet blijven, en dat de horeca-opties wat beperkter zijn dan normaal.
Binnen de geldende maatregelen kunt u wel nog steeds uw eigen trein afhuren! Bel voor de mogelijkheden met ons kantoor op 0599-651890 of mail naar info@stadskanaalrail.nl, we denken graag met u mee!

Heeft U een feestje of een bedrijfsuitje? Maak het bijzonder!

Natuurlijk kunt u gewoon een zaaltje huren voor uw familiefeest of bedrijfspresentatie. Maar waarom zou u niet eens iets bijzonders op de rails zetten? Bij Museumspoorlijn STAR bent u aan het goede adres!

Huur een trein

mak

Huur uw eigen stoom- of dieseltrein met historische rijtuigen voor een onvergetelijke familiedag of een heel bijzonder verjaardagsfeestje. Een trein huren kan al vanaf € 400,-.

Historisch busvervoer

Ook zijn er combinaties met bijvoorbeeld een historische bus van het Nationaal Busmuseum mogelijk!

Een originele bedrijfspresentatie

mediaruimte

Verras uw zakelijke relaties met een presentatie in de mediaruimte van onze rijtuigenloods.
En sluit af met een borrel of lunch in onze stationsrestauratie.

Aandacht voor de inwendige mens

Stationsrestauratie

Koffie met cake in de trein? Een uitgebreide lunch? Of liever een buffet? Museumspoorlijn STAR biedt uitgebreide cateringmogelijkheden.

Uw arrangement op maat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op.  Onze medewerkers denken graag met u mee om uw feest of bedrijfsbijeenkomst tot een succes te maken.