Wanneer rijdt de trein?

Wilt u een rit maken met onze historische trein? Dat kan op diverse dagen in het jaar. Hiernaast (op smartphone hieronder) ziet u onze komende rijdagen. Maar u kunt ook in onze kalender kijken voor een overzicht van al onze rijdagen.

Bij elke rijdag staat ook aangegeven op welke tijden de treinen rijden.

Aangepaste dienstregeling i.v.m. maatregelen coronavirus

We rijden volgens onderstaande dienstregeling in 2021, zodra we ons seizoen mogen opstarten zal via deze site onze dienstregeling gecommuniceerd worden.

Let op: vooraf een treinkaartje kopen of reserveren is verplicht. Kaarten zijn te koop in onze kaartjeswinkel.

 
Stadskanaal – Veendam – Gele dienstregeling
Stadskanaal – vertrek 10.45 14.00
Bareveld ** **
Wildervank – vertrek 11.15** 14.30**
Veendam – aankomst 11.25 14.40
Stadskanaal – Veendam – Gele dienstregeling
Veendam – vertrek 12.00* 15.10*
Wildervank – vertrek 12.10** 15.20**
Bareveld ** **
Stadskanaal – aankomst 12.40 15.50

* Station Veendam: Er kan door de corona-maatregelen alleen gestart worden in Stadskanaal, niet in Veendam. U kunt vanaf Stadskanaal wel gewoon een retourreis maken: van Stadskanaal naar Veendam en weer terug.
**Halte Bareveld en Wildervank: hier kan niet in- of uitgestapt worden.

De kleuren in de dienstregeling

In onze kalender ziet u de rijdagen met diverse kleuren gemarkeerd. Op alle gele rijdagen en rode rijdagen rijden de treinen tussen Stadskanaal en Veendam. Daarnaast rijden we op rode rijdagen ook van Stadskanaal naar Nieuw-Buinen.  Blauwe rijdagen betekent een speciale dienstregeling. Die dienstregeling wordt dan minimaal één maand van te voren op de betreffende pagina gepubliceerd. Op paarse dagen is er een evenement zonder dat de trein rijdt.

Evenementen

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus worden er voorlopig geen evenementen georganiseerd.

Uw eigen trein

Wilt u op een andere dag met onze trein op pad? Ook voor bedrijfsuitjes, een familiereünie of een kinderfeestje bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen het voor u regelen, van treinrit tot museumbezoek, van koffietafel tot buffet. Een onvergetelijke dag, terug in de tijd! Meer informatie over uw eigen trein.