Wanneer rijdt de trein?

Wilt u een rit maken met onze historische trein? Dat kan op diverse dagen in het jaar. Hiernaast (op smartphone hieronder) ziet u onze komende rijdagen. Maar u kunt ook in onze kalender kijken voor een overzicht van al onze rijdagen.

Bij elke rijdag staat ook aangegeven op welke tijden de treinen rijden.

Let op: Vanaf vrijdag 25 februari 2022 worden de coronamaatregelen opgeheven. Vanaf die datum gelden er bij Museumspoorlijn STAR geen beperkingen meer. Wel raden we aan om bij gezondheidsklachten thuis te blijven. Vooraf tickets kopen of reserveren is niet meer verplicht, behalve bij speciale rijdagen en arrangementen.

De kleuren in de dienstregeling

In onze kalender ziet u de rijdagen met diverse kleuren gemarkeerd. Op alle gele, groene en rode rijdagen rijden de treinen tussen Stadskanaal en Veendam. Daarnaast rijden we op rode rijdagen ook van Stadskanaal naar Nieuw-Buinen.  Blauwe rijdagen betekent een speciale dienstregeling. Die dienstregeling wordt dan minimaal één maand van te voren op de betreffende pagina gepubliceerd. Op paarse dagen is er een evenement zonder dat de trein rijdt.

Uw eigen trein

Wilt u op een andere dag met onze trein op pad? Ook voor bedrijfsuitjes, een familiereünie of een kinderfeestje bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen het voor u regelen, van treinrit tot museumbezoek, van koffietafel tot buffet. Een onvergetelijke dag, terug in de tijd! Meer informatie over uw eigen trein.

Komende rijdagen