The Train Heist is terug!

The Train Heist is terug!

Ook zo fan van Peaky Blinders? Dan is dit jouw kans om mee te spelen in de Train Heist. Je waant je in de jaren 20 in Birmingham. De historische trein vertekt vanaf Stadskanaal, rijdt naar Veendam en weer terug. Maar dit is geen normale trein rit. De Train Heist geeft je het gevoel alsof je in een film bent beland. Beweeg je door de trein en kom in contact met de acteurs. De spanning is om te snijden.

Live Action Experience

Het spel duurt 2,5 – 3 uur lang. The Blinders gang is van plan om een zeer belangrijk roof te plegen op de trein. Het is de keuze aan jou of jij deze gaat stoppen of niet. The Train Heist is een zeer unieke theater game waarin jij je eigen keuzes bepaalt. Voor wie ga jij werken? Durf jij het aan om undercover te spelen? Ga je iemand verraden? En lukt het jou om het einde van de treinrit te halen?

De trein rijdt naar Veendam en weer terug. In Veendam zullen alle bezoekers uit moeten stappen. De trein heeft 30 minuten de tijd nodig om te keren. In de tussentijd kunnen de bezoekers terecht in het restaurant op het oude station. Je kan vooraf een klein tapas gerecht bestellen. Dit kan niet ter plekke nog besteld worden.

Wanneer?

zaterdag 1, zondag 2, vrijdag 7, zaterdag 8, vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2024.

Meer informatie en tickets

Meer informatie kun je vinden op de website van Warrior Events. Daar kun je ook tickets kopen.

Let op: tickets zijn niet te koop in de kaartjeswinkel van Museumspoorlijn STAR.

Dit evenement wordt georganiseerd door Warrior Events.