Pasen: De stoomtrein rijdt weer!

Pasen: De stoomtrein rijdt weer!

Op zondag 9 april (Eerste Paasdag) is het weer zover: dan rijdt de stoomtrein van Museumspoorlijn STAR weer tussen Stadskanaal en Veendam. Het stoomseizoen is weer geopend.  Op Eerste Paasdag komt de Paashaas ook op bezoek bij de STAR. Wie weet kom je ‘m wel tegen!

Beide Paasdagen stoom
Op beide Paasdagen (9 en 10 april) rijdt de stoomtrein twee keer tussen Stadskanaal en Veendam volgens de gele dienstregeling.  Vanaf Stadskanaal kun je om 10.45 en 14.00 uur met de trein mee. Vertrektijd te Veendam is 12.00 uur.  Reserveren is niet nodig. Kaarten kunnen gekocht worden op de stations van Stadskanaal en Veendam of online in onze kaartjeswinkel.

Stoomlocomotief uit winterslaap
De afgelopen maanden hebben onze stoomlocomotieven weer een onderhoudsbeurt gekregen. Dit onderhoud is uitgevoerd door de vrijwilligers van de technische dienst van Museumspoorlijn STAR.