Museumspoorlijn STAR is op zoek naar horeca-medewerkers!

Museumspoorlijn STAR is op zoek naar horeca-medewerkers!

Ben je 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk in de horeca te doen? Dan is dit echt iets voor jou! In het horecateam werken we in een heel gevarieerd team met jongere mensen tot en met gepensioneerde mensen. We verzorgen de horeca op de trein en in de stationsrestauraties van Stadskanaal en Veendam. Je kunt hierbij je voorkeur opgeven waar je graag wil staan, of dat je graag wil rouleren binnen de afdelingen.

Wat vragen we van je?

  • Je bent 16 jaar of ouder
  • Je vindt het leuk om in een team te werken
  • Je kunt goed met mensen omgaan

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact op via info@stadskanaalrail.nl of via 0599-651890 (op werkdagen tussen 9:00 en 12:00). We zien je graag!