Sinterklaas Express – Met Sint en Piet op pad in de trein

sinterklaasexpress

Reis mee met Sint en Piet in de trein! Op zondag 19, zaterdag 25 en zondag 26 november is het weer zover, dan komt Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek brengen aan Museumspoorlijn STAR in Veendam en Stadskanaal.

Het is al al vele jaren een traditie dat de Goedheiligman eind november bij Museumspoorlijn STAR. op bezoek komt. En ook dit jaar heeft hij weer een gaatje in zijn drukke programma weten te vinden om een rit met de trein te maken. Maar dat willen Sint en zijn Pieten natuurlijk niet alleen doen! Ze zouden het erg leuk vinden als er natuurlijk veel kinderen meegaan.

Voor jong en oud

Samen met de kinderen, de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s maken Sint en zijn Pieten een een leuke treinrit op de spoorlijn van de STAR.  En wat zal er nu weer onderweg gebeuren? Het belooft vast een leuke, gezellige en ook spannende tocht te worden.

De Sinterklaas Express rijdt zowel van station Veendam als Stadskanaal. Vanaf beide stations rijdt de Sinterklaas Express twee ritten.  Op zondag 19 november rijdt de Sinterklaas Express vanaf Veendam, op zaterdag 25 en zondag 26 november vanaf station Stadskanaal.  Het arrangement duurt ca. 2 uur.  De Sinterklaas Express stopt niet op de andere stations en haltes  van Museumspoorlijn STAR!

Sinterklaas Express Stadskanaal – zaterdag 25 en zondag 26 november

Programma 1 (op 26 november vol!)

  • 12.30 uur – Ontvangst, station Stadskanaal open.
  • 12.40 uur – Start programma
  • 14.30 uur – Einde programma

Programma 2

  • 15.15 uur – Ontvangst, station Stadskanaal open.
  • 15.25 uur – Start programma
  • 17.15 uur – Einde programma

Prijzen

Voor de Sinterklaas Express gelden de volgende prijzen. De normale tarieven gelden op deze rit niet.

  • Kinderen t/m 11 jaar: € 8,50 (inclusief surprise)
  • Vanaf 12 jaar: € 10,00

Kortingsbonnen, persoonlijke jaarkaarten en gezinsjaarkaarten zijn in deze trein niet geldig! Cadeaubonnen kunnen alleen ingeleverd worden voor de kaartjes van 12 jaar en ouder, hierbij wordt geen geld retour gegeven.

Reserveren

Reserveren kan nu alleen nog telefonisch via het nummer 06-81917635