Stamppotritten: Winterse kost in de trein

Stamppotritten: Winterse kost in de trein

Genieten van het winterse landschap en lekker eten? Dat kan op de zondagen 5 en 19 februari en zondag 5 maart 2023. Tijdens een treinrit op de grens van Groningen en Drenthe wordt heerlijke stamppot geserveerd. Een unieke kans om in een rijdende trein te eten!

Eten in de trein was vroeger heel gewoon. Zelfs in Nederland hadden binnenlandse (snel)treinen een restauratierijtuig. Tegenwoordig zie je het alleen nog maar in enkele internationale treinen. Maar ook bij Museumspoorlijn STAR is dat weer mogelijk. Op de zondagen 20 februari en 6 maart serveren we heerlijke stamppot tijdens een treinrit op onze spoorlijn. Onderweg is het in de avondschemering lekker genieten van het winterse landschap in onze verlichte en verwarmde historische trein. De rit duurt circa anderhalf uur. De trein vertrekt rond 17.30 uur vanaf station Stadskanaal.

Programma

  • 17.00 uur – inloop station Stadskanaal
  • 17.30 uur – vertrek trein
  • 19.30 uur (ca.) – trein terug in Stadskanaal

Prijzen

  • Volwassenen: €26,95;
  • Kinderen: €16,95

De prijs is exclusief drankjes, deze kunnen na afloop van de rit worden afgerekend.

Reserveren en kaartverkoop

Het aantal plaatsen is beperkt, reserveren voor deze rit is verplicht. Koop uw kaarten in onze online kaartjeswinkel.  Voor reserveringen kunt u ook op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen: (0599) 65 18 90.