Stamppotritten: Winterse kost in de trein (uitverkocht)

Stamppotritten: Winterse kost in de trein (uitverkocht)

Genieten van het winterse landschap en lekker eten? Dat kan op de zondagen 5 en 19 februari (uitverkocht) en zondag 5 maart 2023 (uitverkocht). Tijdens een treinrit op de grens van Groningen en Drenthe wordt heerlijke stamppot geserveerd. Een unieke kans om in een rijdende trein te eten!

Eten in de trein was vroeger heel gewoon. Zelfs in Nederland hadden binnenlandse (snel)treinen een restauratierijtuig. Tegenwoordig zie je het alleen nog maar in enkele internationale treinen. Maar ook bij Museumspoorlijn STAR is dat weer mogelijk. Op de zondagen 5 en 19 februari en 6 maart serveren we heerlijke stamppot tijdens een treinrit op onze spoorlijn. Onderweg is het in de avondschemering lekker genieten van het winterse landschap in onze verlichte en verwarmde historische trein. De rit duurt circa anderhalf uur. De trein vertrekt rond 17.30 uur vanaf station Stadskanaal.

Programma

  • 17.00 uur – inloop station Stadskanaal
  • 17.30 uur – vertrek trein
  • 19.30 uur (ca.) – trein terug in Stadskanaal

Prijzen

  • Volwassenen: €26,95;
  • Kinderen: €16,95

De prijs is exclusief drankjes, deze kunnen na afloop van de rit worden afgerekend.

Reserveren en kaartverkoop

Alle stamppotritten zijn uitverkocht.  Wil je graag genieten van eten in de trein? Ga dan mee met de dinerrit op zaterdag 10 juni 2023.  De kaartverkoop zal medio april starten.