Oktobermaand Kindermaand bij Museumspoorlijn STAR

Oktobermaand Kindermaand bij Museumspoorlijn STAR

Tijdens de herfstvakantie rijdt de stoomtrein van Museumspoorlijn STAR weer. En omdat het Oktobermaand Kindermaand is gaan kinderen t/m 11 jaar op deze rijdagen gratis mee! 

Oktobermaand Kindermaand en Teddyberen

Gratis meedoen aan workshops en spannende speurtochten? Een mooie kindervoorstelling bezoeken of een leuke rondleiding volgen? Rondkijken in een kasteel of museum? Het kan tijdens Oktober Kindermaand 2021. In Drenthe en Groningen! Bij Museumspoorlijn STAR kunnen kinderen t/m 11 jaar gratis met de trein mee op zondag 16, dinsdag 18, woensdag 19 en zondag 23 oktober.  Zondag 16 oktober staat in het teken van de Teddyberen. Neem je teddybeer mee en maak een gezellige treinrit.

Op 18, 19 en 23 oktober rijdt de stoomtrein twee keer tussen Stadskanaal en Veendam volgens de gele dienstregeling. Vertrek in Stadskanaal is om 10.45 en 14.00 uur. Vanuit Veendam kun je om 12.00 uur mee.

Op 16 oktober (Teddyberenexpress) rijdt de stoomtrein drie keer tussen Stadskanaal en Veendam volgens de groene dienstregeling. Vertrek in Stadskanaal is om 10.45, 13.30 en 15.50 uur. Vanuit Veendam kun je om 12.00 en 14.40 uur mee.

Kaartjes

Treinkaartjes kun je tot vlak voor vertrek kopen bij de loketten van de stations Stadskanaal en Veendam. E-tickets zijn via onze kaartjeswinkel verkrijgbaar.  Zorg dat je minimaal 30 minuten voor vertrek aanwezig bent!