Kinderfeestje

Hallo jarige,

Wat leuk dat je je feestje misschien bij de STAR komt vieren! Op onze rijdagen op zondag kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een leuk feestje bij ons houden in spoorse sferen.

Wat kan je op deze dag allemaal doen?

Programma

Eén uur voor vertrek van de trein melden jullie je op station Stadskanaal. Een van onze vrijwilligers zal jullie feestje deze middag begeleiden. In de stationsrestauratie is speciaal voor jullie een tafel gereserveerd, waar jullie samen cakejes gaan versieren en wat te drinken krijgen.

        

Daarna krijgt de jarige een echte ouderwetse conducteurspet op, zodat iedereen hem/haar kan herkennen als de feestconducteur van die dag!

 

Met z’n allen zoeken jullie je plekje op in de trein. Ook hier is weer een plaats voor jullie gereserveerd, zodat jullie gezellig bij elkaar zitten.

We hebben wel een beetje hulp nodig, dus jij, als feestconducteur, mag helpen bij het vertrekproces. Alle hekjes moeten gesloten worden en de machinist moet een sein krijgen dat hij mag vertrekken. Daarna ga je samen met onze conducteur terug naar je groep, en mag je al hun treinkaartjes knippen.Dan zit je taak als conducteur er even weer op, want je moet natuurlijk wel genoeg tijd hebben voor gezelligheid met je vrienden! Onderweg naar Veendam is het tijd om cadeautjes uit te pakken! Wat voor moois zal er allemaal bij zitten… spannend hoor!

 

 

 

Als de trein in Veendam aankomt heb je de tijd om op het station rond te kijken, waarna we jullie weer terug zien in de trein. Op de terugweg heb je vast dorst gekregen, dus hebben we een glas ranja voor jullie klaar staan (voor de begeleiders koffie/thee).

 

 

Als we weer in Stadskanaal zijn, kun je nog met elkaar naar ons museum.

Terug in Stadskanaal kun je ervoor kiezen je feestje nog te verlengen door met elkaar te blijven eten, we kunnen heerlijke patatjes of poffertjes voor jullie maken!

We hopen dat je je feestje bij ons wilt komen vieren, graag tot ziens!

 

 

 

 

Prijzen

Het minimale aantal kinderen per feestje is 5 kinderen.

Feestje zonder patat/poffertjes; € 7,50 per kind

1 Begeleider per 5 kinderen gratis

Feestje met patat/poffertjes; € 9,50 per kind

1 Begeleider per 5 kinderen, € 2,50 per begeleider

Reserveren

Reserveren is verplicht en kan via info@stadskanaalrail.nl of op werkdagen via 0599-651890.

Je kunt alleen reserveren voor de rijdagen die op zondag vallen.

Op rijdagen met speciale evenementen kunnen helaas geen kinderfeestjes gereserveerd worden ivm drukte.