Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stamppotrit (uitverkocht)

zondag 16 februari

Genieten van het winterse landschap en lekker eten? Dat kan op de zondagen 2 en 16 februari en 1 maart 2020. Tijdens een treinrit op de grens van Groningen en Drenthe wordt heerlijke stamppot geserveerd. Een unieke kans om in een rijdende trein te eten!

Eten in de trein was vroeger heel gewoon. Zelfs in Nederland hadden binnenlandse (snel)treinen een restauratierijtuig. Tegenwoordig zie je het alleen nog maar in enkele internationale treinen. Maar ook bij Museumspoorlijn STAR is dat weer mogelijk. Op de  zondagen 2 en 16 februari en 1 maart 2020 serveren we heerlijke stamppot tijdens een treinrit op onze spoorlijn. U heeft de keuze uit 3 soorten stamppot met garnituur. Onderweg is het in de avondschemering lekker genieten van het winterse landschap in onze verlichte en verwarmde historische trein.

Wanneer?

Op de zondagen 2 en 16 februari en 1 maart 2020. De vertrektijd is  17:30 uur vanaf het station Stadskanaal. U bent ca. 1,5 uur onderweg.

Prijzen

  • Prijs 12 jaar en ouder: € 22,50
  • Prijs t/m 11 jaar: € 12,00

Bij de prijs inbegrepen: treinrit en stamppotbuffet. De prijs is exclusief consumpties.

Reserveren

De rit van zondag 16 februari is uitverkocht. Voor de ritten op 2 februari en 1 maart zijn nog plaatsen beschikbaar. U kunt online uw kaarten voor deze sfeervolle rit kopen in onze kaartjeswinkel. Betalen kan met iDeal. Wees er snel bij, want vol=vol!

Gegevens

Datum:
zondag 16 februari
Evenement Categorie: