Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Laatste stoomritten van 2020!

zondag 20 september

Het hoogseizoen is alweer ten einde, maar niet getreurd, ook in september komt Museumspoorlijn STAR nog weer op stoom! 19 en 20 september worden er vier verschillende ritten gereden.

Normaal gesproken hebben we in het derde weekend van september ons evenement ‘Stadskanaal onder Stoom’. In verband met de maatregelen omtrent corona, kunnen we dit jaar geen groot evenement houden, maar we gaan wel gewoon lekker aan de rit.

Dit is tevens het laatste weekend dat de stoomtrein in actie zal komen, omdat hij daarna voor een grote revisie een paar maanden de werkplaats in gaat. Dus wil je nog even stoom snuiven in 2020, kom dan dit weekend naar Stadskanaal!

Reserveren is verplicht, kaarten zijn te koop in onze kaartjeswinkel. Heb je geen mogelijkheid om via iDeal te betalen, dan kun je ook plaatsen reserveren via info@stadskanaalrail.nl.

Meer weten over de ritten op 19 september? Klik hier.

20 september

Op zondag rijdt de stoomtrein volgens de gele dienstregeling twee keer van Stadskanaal naar Veendam en retour. Daarnaast kun je in Stadskanaal een rondleiding door de werkplaats krijgen en wordt er extra materieel buiten tentoongesteld.

 20 september
Stadskanaal – Veendam – Gele dienstregeling
Stadskanaal – vertrek 10.45 14.00
Bareveld ** **
Wildervank – vertrek 11.15** 14.30**
Veendam – aankomst 11.25 14.40
Stadskanaal – Veendam – Gele dienstregeling
Veendam – vertrek 12.00* 15.10*
Wildervank – vertrek 12.10** 15.20**
Bareveld ** **
Stadskanaal – aankomst 12.40 15.50

* Station Veendam: Er kan door de corona-maatregelen alleen opgestapt worden in Stadskanaal, niet in Veendam.
**Halte Bareveld en Wildervank: hier kan niet in- of uitgestapt worden. 

Wil je weten wat Museumspoorlijn STAR doet om een veilig dagje uit te creëren? Je vindt al onze corona-maatregelen op deze pagina.

Gegevens

Datum:
zondag 20 september
Evenement Categorie: