Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sinterklaasexpress – Stadskanaal

zaterdag 26 november 2022

Reis mee met Sint en Piet in de trein! Op 20, 26 en 27 november 2022 is het weer zover, dan komt Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek brengen aan Museumspoorlijn STAR in Veendam (20 november) en Stadskanaal (26 en 27 november).

Het is al al vele jaren een traditie dat de Goedheiligman eind november bij Museumspoorlijn STAR. op bezoek komt. En ook dit jaar heeft hij weer een gaatje in zijn drukke programma weten te vinden om een rit met de trein te maken. Maar dat willen Sint en zijn Pieten natuurlijk niet alleen doen! Ze zouden het erg leuk vinden als er natuurlijk veel kinderen meegaan. 

Voor jong en oud

Samen met de kinderen, de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s maken Sint en zijn Pieten een een leuke treinrit op de spoorlijn van de STAR. En wat zal er nu weer onderweg gebeuren? Het belooft vast een leuke, gezellige en ook spannende tocht te worden.

Programma

Op zaterdag 26 november rijdt de Sinterklaas Express vanaf station Stadskanaal.  De Sinterklaas Express rijdt op deze dag twee keer.  Het programma duurt ca. 2 uur.

  • Start programma 1: 12.30 uur
  • Start programma 2: 15.15 uur

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop in onze kaartjeswinkel. Reserveren voor deze rit is verplicht, want het aantal plaatsen is beperkt.

Prijzen:

  • Kinderen t/m 11 jaar:  € 9,00 (inclusief surprise)
  • Vanaf 12 jaar: € 15,00

Gegevens

Datum:
zaterdag 26 november 2022
Evenement Categorie: