Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sinterklaas Express – Stadskanaal

zondag 25 november 2018

Reis mee met Sint en Piet in de trein! Op zaterdag 24 en zondag 25 november is het weer zover, dan komt Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek brengen aan Museumspoorlijn STAR in Stadskanaal.

Het is al al vele jaren een traditie dat de Goedheiligman eind november bij Museumspoorlijn STAR. op bezoek komt. En ook dit jaar heeft hij weer een gaatje in zijn drukke programma weten te vinden om een rit met de trein te maken. Maar dat willen Sint en zijn Pieten natuurlijk niet alleen doen! Ze zouden het erg leuk vinden als er natuurlijk veel kinderen meegaan.

Op zondag 18 november rijdt de Sinterklaas Express vanaf het station Veendam.

Voor jong en oud

Samen met de kinderen, de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s maken Sint en zijn Pieten een een leuke treinrit op de spoorlijn van de STAR.  En wat zal er nu weer onderweg gebeuren? Het belooft vast een leuke, gezellige en ook spannende tocht te worden.

De Sinterklaas Express rijdt vanaf station Stadskanaal twee ritten. Het eerste programma begint om 12.40 uur (station open vanaf 12.30 uur), het tweede programma om 15.25 uur (station open vanaf 15.15 uur). Beide programma’s duren een kleine 2 uur.

Prijzen

  • Kinderen t/m 11 jaar: € 8,50 (inclusief surprise!)
  • 12 jaar en ouder: € 10,00

Online boeken en reserveren

Het aantal plaatsen in de Sinterklaas Express is beperkt. Koop daarom op tijd je kaartjes.

Na 12.00 uur kun je vandaag uitsluitend nog telefonisch reserveren via +31 6 23194044.

Gegevens

Datum:
zondag 25 november 2018
Evenement Categorie: