Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sinterklaas Express – Veendam

zondag 18 november 2018

Reis mee met Sint en Piet in de trein! Op zondag 18 november is het weer zover, dan komt Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek brengen aan Museumspoorlijn STAR in Veendam.

Het is al al vele jaren een traditie dat de Goedheiligman eind november bij Museumspoorlijn STAR. op bezoek komt. En ook dit jaar heeft hij weer een gaatje in zijn drukke programma weten te vinden om een rit met de trein te maken. Maar dat willen Sint en zijn Pieten natuurlijk niet alleen doen! Ze zouden het erg leuk vinden als er natuurlijk veel kinderen meegaan.

Op zaterdag 24 en zondag 25 november rijdt de Sinterklaas Express vanaf het station Stadskanaal.  Zorg dat je maximaal 10 minuten voor de start van het programma aanwezig bent!

Voor jong en oud

Samen met de kinderen, de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s maken Sint en zijn Pieten een een leuke treinrit op de spoorlijn van de STAR.  En wat zal er nu weer onderweg gebeuren? Het belooft vast een leuke, gezellige en ook spannende tocht te worden.

De Sinterklaas Express rijdt vanaf station Veendam twee ritten. Het eerste programma begint om 13.10 uur (station open om 13.00 uur), het tweede programma om 15.40 uur (station open om 15.30 uur). Beide programma’s duren een kleine 2 uur.

Let op: Programma 1 is voor deze dag uitverkocht!

Prijzen

  • Kinderen t/m 11 jaar: € 8,50 (inclusief surprise!)
  • 12 jaar en ouder: € 10,00

Online boeken en reserveren

Het aantal plaatsen in de Sinterklaas Express is beperkt. Koop daarom op tijd je kaartjes. Dat kan online in onze kaartjeswinkel. Je kunt met iDeal betalen.  In de kaartjeswinkel kun je aangeven op welke tijd je mee wilt.

Let op: Je kunt tot 17 november, 12.00 uur de kaartjes voor deze rit reserveren en boeken. Rit 1 is uitverkocht. Voor rit 2 zijn nog kaarten verkrijgbaar. Na 12.00 uur kun je vandaag nog telefonisch reserveren via +31 6 23194044.

Gegevens

Datum:
zondag 18 november 2018
Evenement Categorie: