Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dinertrein (uitverkocht)

zaterdag 15 juni

Deze zomer is het mogelijk om terug in de tijd te gaan naar de tijd van de luxe treinreizen! Dineren aan boord van deze luxe langeafstandstreinen was vroeger heel normaal en zelfs een standaard onderdeel van een lange reis.

Met onze Dinertrein geven we u de unieke kans om zo’n luxe diner in een trein ook eens te beleven, maar dan op ons mooie traject door de Veenkoloniën!

Programma

Zaterdag 15 juni rijdt de Dinertrein vanaf station Stadskanaal. U bent vanaf 17:00 welkom voor een aperitief in onze stationsrestauratie. Daarna gaat u aan boord van onze tot restaurant omgetoverde historische trein voor een retourreis. Onderweg kunt u genieten van een heerlijk viergangendiner. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van ons speciaal samengestelde wijnarrangement. Na terugkomst in Stadskanaal is er nog mogelijkheid voor het drinken van bijvoorbeeld een kopje koffie of thee in de stationsrestauratie.

Menu

Het menu is nog een verrassing.

Prijs

De prijzen zijn per tafel. U kunt een 2-, of 4-persoonstafel reserveren voor een vast bedrag per tafel. Deze prijs is inclusief het aperitief, de amuse, het viergangendiner in de trein en een kopje koffie of thee na.

  • 2-persoonstafel (prijs voor 2 personen) € 95,-
  • 4-persoonstafel (prijs voor 4 personen) € 190,-
  • Wijnarrangement € 12,- pp

De drankjes tijdens de rit zijn niet bij de prijs inbegrepen, hiervoor kunt u na afloop afrekenen. Ook het wijnarrangement is niet inbegrepen bij de prijs.

Online boeken

De dinertrein is uitverkocht.

Voor vragen of opmerkingen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@stadskanaalrail.nl of 0599-651890

We zien u graag 15 juni op deze bijzondere rit!

Gegevens

Datum:
zaterdag 15 juni
Evenement Categorie: