Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dinertrein

zaterdag 13 juni

Deze zomer is het weer mogelijk om terug in de tijd te gaan naar de tijd van de luxe treinreizen! Dineren aan boord van deze luxe langeafstandstreinen was vroeger heel normaal en zelfs een standaard onderdeel van een lange reis.

Met onze Dinertrein geven we u de unieke kans om zo’n luxe diner in een trein ook eens te beleven, maar dan op ons mooie traject door de Veenkoloniën!

Programma

Zaterdag 13 juni rijdt de Dinertrein vanaf station Stadskanaal. U wordt in onze stationsrestauratie  ontvangen voor een aperitief. Daarna gaat u aan boord van onze tot restaurant omgetoverde historische trein voor een retourreis. Onderweg kunt u genieten van een heerlijk viergangendiner. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van ons speciaal samengestelde wijnarrangement. Na terugkomst in Stadskanaal is er nog mogelijkheid voor het drinken van bijvoorbeeld een kopje koffie of thee in de stationsrestauratie.

Menu

Het menu is nog een verrassing.

Prijs

De prijzen zijn per tafel. U kunt een 2-, of 4-persoonstafel reserveren voor een vast bedrag per tafel. Deze prijs is inclusief het aperitief, de amuse, het viergangendiner in de trein en een kopje koffie of thee na.

De prijzen worden in het voorjaar van 2020 bekend gemaakt,

Online boeken

U kunt nog nog niet reserveren voor deze rit. Dat is vanaf het voorjaar 2020 mogelijk. Hou onze website en Facebookpagina in de gaten.

Gegevens

Datum:
zaterdag 13 juni
Evenement Categorie: