Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stamppotrit

zondag 6 maart @ 17:00 - 19:30

Genieten van het winterse landschap en lekker eten? Dat kan op de zondagen 20 februari en zondag 6 maart 2022. Tijdens een treinrit op de grens van Groningen en Drenthe wordt heerlijke stamppot geserveerd. Een unieke kans om in een rijdende trein te eten!

Eten in de trein was vroeger heel gewoon. Zelfs in Nederland hadden binnenlandse (snel)treinen een restauratierijtuig. Tegenwoordig zie je het alleen nog maar in enkele internationale treinen. Op de zondagen 20 februari en 6 maart serveren we heerlijke stamppot tijdens een treinrit op onze spoorlijn. Onderweg is het in de avondschemering lekker genieten van het winterse landschap in onze verlichte en verwarmde historische trein. De rit duurt circa anderhalf uur. De trein vertrekt rond 17.30 uur vanaf station Stadskanaal.

Programma

  • 17.00 uur – inloop station Stadskanaal
  • 17.30 uur – vertrek trein
  • 19.30 uur (ca.) – trein terug in Stadskanaal

Prijzen

  • Volwassenen: €24,95;
  • Kinderen: €14,95

De prijs is exclusief drankjes, deze kunnen na afloop van de rit worden afgerekend.

Reserveren en kaartverkoop

Het aantal plaatsen is beperkt, reserveren voor deze rit is verplicht. Koop uw kaarten in onze online kaartjeswinkel.  Voor reserveringen kunt u ook op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen: (0599) 65 18 90.

Coronamaatregelen

Vanaf 25 februari 2022 zijn de coronamaatregelen opgeheven. Er gelden bij Museumspoorlijn STAR geen beperkingen. Wel raden we aan om bij gezondheidsklachten thuis te blijven.

Gegevens

Datum:
zondag 6 maart
Tijd:
17:00 - 19:30
Evenement Categorie: