Tweede Pinksterdag: Teddyberendag

Tweede Pinksterdag: Teddyberendag

Het is bijna Pinksteren. En traditiegetrouw rijdt dan de Teddyberenexpress weer op Tweede Pinksterdag (6 juni). Deze dag staat weer helemaal in het teken van onze jonge bezoekers. Met een teddybeer kunnen ze op deze dag gratis met de trein van de STAR mee. 

Niet alleen een ritje met de trein er loopt ook een levensgrote Teddybeer rond. Deze beer gaat ook met de trein mee. Met alle kleine teddyberen van de kinderen is het uiteraard in de trein ook erg gezellig. Is je Teddybeer ziek? Geen probleem. De Teddyberendokter kijkt naar je beer en maakt ‘m weer beter.

Dienstregeling

De Teddyberenexpress rijdt op deze dag tussen Stadskanaal en Veendam .  Om 10.45, 13.30 en 15.50 uur vertrekt de trein uit Stadskanaal naar Veendam. Vanaf Veendam is een retourtje mogelijk om 12.00, en 14.40 uur.

Kaartjes

Kinderen t/m 11 jaar reizen gratis als ze een teddybeer bij zich hebben.  Maximaal 3 kinderen per begeleidende volwassene.  Een retourkaartje Stadskanaal – Veendam voor 12 jaar en ouder is €15. Kaartjes zijn online te koop in de kaartjeswinkel of op Teddyberendag ter plekke aan het loket in Stadskanaal of Veendam.