Help de STAR! Koop alvast uw ticket voor later

Help de STAR! Koop alvast uw ticket voor later

Draag jij de STAR ook een warm hart toe en reis je graag met de trein? Help ons dan nu door vouchers te kopen voor een rit met de trein na de crisis!

Door de corona-crisis heeft ook Museumspoorlijn STAR, net als helaas vele andere bedrijven, op dit moment geen inkomsten, maar natuurlijk wel gewoon vaste lasten. Om ons te ondersteunen, willen we je vragen nu alvast een ticket te kopen voor later dit jaar, zodat wij de eindjes aan elkaar kunnen knopen.

Je kunt tickets kopen voor een retour Stadskanaal – Veendam (of vice versa), voor volwassenen en kinderen. Ook bieden we je een familieticket aan, waarbij je voor twee volwassenen en twee kinderen ook nog een leuke korting krijgt.

Wil je alleen doneren, of extra doneren? Ook dat kan via de link.

Besteed je meer dan 30,- euro, dan sturen we je onze verjaardagskalender toe als dank!

Klik hier voor de ticketverkoop en donaties.

We hopen je later dit jaar weer te mogen verwelkomen, en zijn je enorm dankbaar voor je bijdrage!

Mochten wij, wanneer we ons rijseizoen mogen beginnen, extra maatregelen moeten toepassen voor uw en onze veiligheid, dan zullen we u hierover via de website en social media informeren. Houd dit in de gaten.

We weten nu nog niet precies hoe en wanneer we weer mogen rijden, maar we zullen zorgen dat uw ticket zo lang geldig blijft dat u ruim de kans krijgt bij ons op bezoek te komen. De hier genoemde einddatum is dus nog onder voorbehoud en wordt eventueel verlengd.

Wil je ons niet alleen nu, maar ook in de toekomst steunen? Je kunt ook een van onze vaste donateurs worden, kijk daarvoor op: Stichting Vrienden van de STAR.