Museumspoorlijn STAR en het coronavirus

Museumspoorlijn STAR en het coronavirus

Ziekenhuizen liggen vol, het sociale leven ligt voor een groot deel stil. Overal zijn de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus merkbaar. Ook bij Museumspoorlijn STAR is dat het geval. Museumspoorlijn STAR volgt hierbij de richtlijnen van het RIVM. Tot en met 1 juni is de STAR gesloten voor het publiek. Hoe het er na die periode uit gaat zien is nog niet bekend. We houden de landelijke richtlijnen en adviezen in de gaten. Zodra hierover meer bekend is zullen we dat via deze website en onze Facebookpagina melden.

Het onderhoud aan materieel en infrastructuur gaat in deze periode wel door, zij het op een aangepaste wijze. Ook hierbij geldt dat we de landelijke richtlijnen volgen.  De gezondheid van vrijwilligers en medewerkers staat voorop.