Met de trein naar de Kerstmarkt in Veendam

Met de trein naar de Kerstmarkt in Veendam

Proef de sfeer van kerst en winter bij Museumspoorlijn STAR! Dat kan op zaterdag 21 en zondag 22 december. Dat weekend staat in het teken van de kerst. Op 21 en 22 december rijdt de Kerstmarkt Express naar de kerstmarkt in Veendam. Daar kunt u de sfeervolle kerstmarkt in het centrum bezoeken. 

Op zaterdag 21 december vertrekt de Kersmarkt Express om 15.00 uur uit Stadskanaal.  Om 20.00 uur ’s avonds gaat de trein weer terug naar Stadskanaal. Op zondag 22 december vertrekt de trein ook om 15.00 uur uit Stadskanaal. De terugrit vertrekt om 18.10 uur uit Veendam. Reserveren voor deze ritten is niet nodig. Kaartjes zijn te koop bij de loketten in de stations Veendam en Stadskanaal.

Op zaterdag 21 december rijdt de Noordpool Express ook. Daarmee halen we de Kerstman op.

Let op: Deze ritten worden gereden met een historische diesellocomotief.