De Sinterklaas Express rijdt weer!

De Sinterklaas Express rijdt weer!

  1. De laatste kaarten voor 23 november reserveren? Bel 06-47678246! Overige ritten zijn uitverkocht.

 

  1. Reis mee met Sint en Piet in de trein! In november is het weer zover, dan komt Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek brengen aan Museumspoorlijn STAR in Veendam en Stadskanaal.

Het is al al vele jaren een traditie dat de Goedheiligman eind november bij Museumspoorlijn STAR. op bezoek komt. En ook dit jaar heeft hij weer een gaatje in zijn drukke programma weten te vinden om een rit met de trein te maken. Maar dat willen Sint en zijn Pieten natuurlijk niet alleen doen! Ze zouden het erg leuk vinden als er natuurlijk veel kinderen meegaan.

Voor jong en oud

Samen met de kinderen, de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s maken Sint en zijn Pieten een een leuke treinrit op de spoorlijn van de STAR.  En wat zal er nu weer onderweg gebeuren? Het belooft vast een leuke, gezellige en ook spannende tocht te worden.

Waar en wanneer?

zondag 17 november – Veendam

Op zondag 17 november rijdt de Sinterklaas Express vanaf het station Veendam. De Sinterklaas Express rijdt vanaf station Veendam twee ritten. Het eerste programma begint om 13.10 uur, het tweede programma om 15.50 uur. Beide programma’s duren ca 1,5 uur.

Het station is 10 minuten voor het begin van het programma geopend!

zaterdag 23 en zondag 24 november – Stadskanaal

Er zijn alleen nog kaarten voor zaterdag 23 november, koop snel de laatste plekken via 06-47678246!

Op zaterdag 23 en zondag 24 november rijdt de Sinterklaas Express vanaf het station Stadskanaal. Op zaterdag 23 november wordt er één rit gereden. Het programma begint op die dag om 14.10 uur.  Op zondag 24 november rijdt de Sinterklaas Exrpess twee keer. Het eerste programma begint om 12.40 uur, het tweede programma om 15.25 uur. Beide programma’s duren ca 1,5 uur.

Het station is 10 minuten voor het begin van het programma geopend!

Prijzen

  • Kinderen t/m 11 jaar: € 8,50 (inclusief surprise!)
  • 12 jaar en ouder: € 10,00

Online boeken en reserveren

Er zijn alleen nog kaarten voor zaterdag 23 november, koop snel de laatste plekken via 06-47678246!

Het aantal plaatsen in de Sinterklaas Express is beperkt. Koop daarom op tijd je kaartjes.