Kinderen gratis met de stoomtrein mee in de herfstvakantie

Kinderen gratis met de stoomtrein mee in de herfstvakantie

Deze maand is het Oktobermaand Kindermaand. Ook Museumspoorlijn STAR doet dit jaar weer mee. De rijdagen in de herfstvakantie staan geheel in het teken van de jonge bezoekers. En het leuke is: kinderen gaan op die dagen gratis met onze stoomtrein mee!  Het perfecte uitje voor de herfstvakantie dus. 

De treinen rijden op zondag 20 oktober, dinsdag 22 oktober, woensdag 23 oktober en zondag 27 oktober. Op zondag 27 oktober organiseren we daarnaast een leuke speurtocht voor de kinderen! Ga jij mee op zoek over het terrein en in de trein? Heb je alle opdrachten afgerond, dan krijg je ook nog een leuke traktatie!

Dienstregeling en prijzen

De trein rijdt op deze dagen drie keer tussen Stadskanaal en Veendam. We rijden op 20, 22, 23 en 27 oktober volgens de groene dienstregeling.  Kinderen t/m 11 jaar mogen op deze dagen gratis mee. Voorwaarde is wel dat ze begeleid worden door een volwassene. Maximaal drie kinderen per begeleidende volwassene. Vanaf 12 jaar gelden de normale tarieven.

Over Oktobermaand Kindermaand

Gratis naar het museum, theater of dansschool? Dit kan weer tijdens Oktobermaand Kindermaand! In Drenthe, Groningen en Friesland kun je mee doen aan workshops, spannende speurtochten lopen en heel veel voorstellingen bezoeken. Oktober: een maand vol met kunst en cultuur! Kijk voor alle activiteiten op de website van Oktobermaand Kindermaand.