Snert en poffertjes bij Museumspoorlijn STAR in de voorjaarsvakantie

Snert en poffertjes bij Museumspoorlijn STAR in de voorjaarsvakantie

Het lijkt nog geen voorjaar, maar toch staat de voorjaarsvakantie weer voor de deur. En tijdens die vakantie kun je weer mee met de treinen van Museumspoorlijn STAR. Op woensdag 20 februari zijn de Snertritten en op zondag 24 februari rijdt de Poffertjesexpress. We rijden op beide dagen tussen Stadskanaal en Veendam. 

Woensdag 20 februari: Snertritten

Op deze koude winterdagen kan een lekkere hete kop snert ontzettend lekker zijn! Daarom organiseren we op woensdag 20 februari snertritten. Een mooie rit maken in onze verwarmde rijtuigen, en onderweg een lekkere kop snert halen in het restauratierijtuig. Dat is toch lekker geneten?

Zondag 24 februari: Poffertjesexpress

Op zondag 24 februari worden er leuke extra activiteiten georganiseerd voor de kinderen, zoals ritjes maken met de rangeerlocomotief en zelf de pomplorrie besturen.  Of wat denk je van oud-hollandse spelletjes spelen? Heb je alles gedaan, dan kun je met je scorekaart gratis poffertjes halen!

Historische dieseltrein

De trein wordt getrokken door een ruim 60 jaar oude historische diesellocomotief. Onze stoomlocomotieven zijn nog in winterslaap. Door de vrijwilligers wordt hard aan het groot onderhoud gewerkt, zodat de stoomlocomotief eind april weer kan rijden.

Prijzen

Reserveren voor deze ritten is niet nodig. Op beide dagen gelden de normale tarieven.

Aanbieding: Familiekaart

Voordelig op pad in de voorjaarsvakantie? Maak dan gebruik van de Familiekaart! Voor € 32,50 een retour Stadskanaal – Veendam voor 2 volwassenen en 2 kinderen (4 t/m 11 jaar). Normale prijs is € 35.

Deze aanbieding is alleen als e-ticket verkrijgbaar. Online te koop in onze kaartjeswinkel.