Nieuwe dienstregeling 2019

Nieuwe dienstregeling 2019

Ook in 2019 zullen de treinen van Museumspoorlijn STAR weer rijden.  Op onze website is nu het hele programma voor 2019 weer te vinden.

In 2019 rijden we ook weer in de voorjaarsvakantie. Op woensdag 20 en zondag 24 februari rijden we volgens de gele dienstregeling.  En verder zijn er in januari en februari de stamppotritten. Reserveren voor de stamppotritten is verplicht. Het stoomseizoen begint op Tweede Paasdag, maandag 22 april.

Nieuwe opzet met treinen naar Nieuw-Buinen

Dit seizoen rijden er geen treinen meer naar Musselkanaal. In plaats daarvan rijden we naar Nieuw-Buinen.  Dat doen we op de ‘rode rijdagen‘. Dan worden er vier ritten tussen Stadskanaal en Veendam en vier ritten tussen Stadskanaal en Nieuw-Buinen gereden. Er wordt dan afwisselend met stoom- en diesellocomotieven gereden.

Verder dit jaar natuurlijk weer de Teddyberenexpress en het NK Treintrekken. Het programma van deze, maar ook andere, evenementen wordt in de loop van jaar bekend gemaakt.  Hou dus onze website en Facebook-pagina in de gaten!