Met de trein naar de Kerstmarkt in Veendam

Met de trein naar de Kerstmarkt in Veendam

Proef de sfeer van kerst en winter bij Museumspoorlijn STAR! Dat kan op zaterdag 22 en zondag 23 december. Dat weekend staat in het teken van de kerst. Op 22 en 23 december rijdt de Kerstmarkt Express naar de kerstmarkt in Veendam. Daar kunt u de sfeervolle kerstmarkt in het centrum bezoeken. 

Op zaterdag 22 december vertrekt de Kersmarkt Express om 15.00 uur uit Stadskanaal.  Om 20.00 uur ’s avonds gaat de trein weer terug naar Stadskanaal. Op zondag 23 december vertrekken de treinen om 10.45, 13.30 en 16.00 uur uit Stadskanaal. Reserveren voor deze ritten is niet nodig. Kaartjes zijn te koop bij de loketten in de stations Veendam en Stadskanaal.

Op zaterdag 22 december rijdt de Noordpool Express ook. Daarmee halen we de Kerstman op.

Let op: Deze ritten worden gereden met een historische diesellocomotief. Stoomlocomotief 52 8060 ondergaat momenteel een revisie, zodat ze in het voorjaar van 2019 weer inzetbaar is.