De Sinterklaas Express rijdt weer!

De Sinterklaas Express rijdt weer!

Reis mee met Sint en Piet in de trein! In november is het weer zover, dan komt Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek brengen aan Museumspoorlijn STAR in Veendam en Stadskanaal

Het is al al vele jaren een traditie dat de Goedheiligman eind november bij Museumspoorlijn STAR. op bezoek komt. En ook dit jaar heeft hij weer een gaatje in zijn drukke programma weten te vinden om een rit met de trein te maken. Maar dat willen Sint en zijn Pieten natuurlijk niet alleen doen! Ze zouden het erg leuk vinden als er natuurlijk veel kinderen meegaan.

Voor jong en oud

Samen met de kinderen, de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s maken Sint en zijn Pieten een een leuke treinrit op de spoorlijn van de STAR.  En wat zal er nu weer onderweg gebeuren? Het belooft vast een leuke, gezellige en ook spannende tocht te worden.

Waar en wanneer?

zondag 18 november – Veendam

Op zondag 18 november rijdt de Sinterklaas Express vanaf het station Veendam. De Sinterklaas Express rijdt vanaf station Veendam twee ritten. Het eerste programma begint om 13.10 uur, het tweede programma om 15.40 uur. Beide programma’s duren een kleine 2 uur.

Let op: programma 1 op zondag 18 november is uitverkocht.

Het station is 10 minuten voor het begin van het programma geopend!

zaterdag 24 en zondag 25 november – Stadskanaal

Op zaterdag 24 en zondag 26 november rijdt de Sinterklaas Express vanaf het station Stadskanaal. De Sinterklaas Express rijdt vanaf station Stadskanaal twee ritten. Het eerste programma begint om 12.40 uur, het tweede programma om 15.25 uur. Beide programma’s duren een kleine 2 uur.

Het station is 10 minuten voor het begin van het programma geopend!

Prijzen

  • Kinderen t/m 11 jaar: € 8,50 (inclusief surprise!)
  • 12 jaar en ouder: € 10,00

Online boeken en reserveren

Het aantal plaatsen in de Sinterklaas Express is beperkt. Koop daarom op tijd je kaartjes. Dat kan online in onze kaartjeswinkel. Je kunt met iDeal betalen.  In de kaartjeswinkel kun je aangeven op welke tijd je mee wilt. Wees er snel bij, want vol=vol!