Kinderen gratis met de stoomtrein mee in de herfstvakantie

Kinderen gratis met de stoomtrein mee in de herfstvakantie

Deze maand is het Oktobermaand Kindermaand. Ook Museumspoorlijn STAR doet dit jaar weer mee. De rijdagen in de herfstvakantie staan geheel in het teken van de jonge bezoekers. En het leuke is: kinderen gaan op die dagen gratis met onze stoomtrein mee!  Het perfecte uitje voor de herfstvakantie dus. 

De treinen rijden op zondag 21 oktober, dinsdag 23 oktober, woensdag 24 oktober en zondag 28 oktober. Op zondag 28 oktober worden er allerlei extra activiteiten georganiseerd. Zo kun je meedoen met oud-Hollandse spelletjes.

Dienstregeling en prijzen

De trein rijdt op deze dagen drie keer tussen Stadskanaal en Veendam. Op zondag 28 oktober rijdt de trein ook drie keer tussen Stadskanaal en Musselkanaal. Kinderen t/m 11 jaar gaan op 21, 23, 24 en 28 oktober gratis mee. Voorwaarde is wel dat ze begeleid worden door een volwassene. Maximaal drie kinderen per begeleidende volwassene. Vanaf 12 jaar gelden de normale tarieven.

Op 21, 23 en 24  oktober rijden we volgens de groene dienstregeling. Op zondag 28 oktober rijden we ook naar Musselkanaal. Dat is de laatste dag dat ze trein naar Musselkanaal zal rijden.

Over Oktobermaand Kindermaand

Gratis naar het museum, theater of dansschool? Dit kan weer tijdens Oktobermaand Kindermaand! In Drenthe, Groningen en Friesland kun je mee doen aan workshops, spannende speurtochten lopen en heel veel voorstellingen bezoeken. Oktober: een maand vol met kunst en cultuur! Kijk voor alle activiteiten op de website van Oktobermaand Kindermaand.