Herfst bij Museumspoorlijn STAR

Herfst bij Museumspoorlijn STAR

De zomer is voorbij, maar het seizoen van Museumspoorlijn STAR nog niet. Ook in de herfstvakantie rijdt onze trein. Wat kun je in oktober bij Museumspoorlijn STAR doen?

Oktobermaand Kindermaand

Op alle rijdagen in oktober (m.u.v. Fright Night) is het Oktobermaand Kindermaand. Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen dan gratis met de trein mee. Uiteraard alleen onder begeleiding van een volwassene.  We rijden op zondag 21 oktober, dinsdag 23 oktober, woensdag 24 oktober en zondag 28 oktober. Kijk voor de tijden in onze dienstregeling.  Op zondag 28 oktober gaan we ook wat extra’s doen. Dat wordt binnenkort bekend gemaakt.

Niet alleen Museumspoorlijn STAR doet mee aan Oktobermaand Kindermaand. In Drenthe, Groningen en Friesland kun je mee doen aan workshops, spannende speurtochten lopen en heel veel voorstellingen bezoeken. Kijk op de website van Oktobermaand Kindermaand voor meer informatie.

Fright Night

Ook dit jaar organiseert Museumspoorlijn STAR weer een spannende spooktocht rond Halloween! Op zaterdag 20 oktober kun je bij ons terecht voor zenuwen, angst en spanning… Voor het eerst dit jaar zal de route op het eigen terrein van de STAR gelopen worden, waarbij je niet alleen buiten, maar ook door de gebouwen van de STAR geleid wordt! We hebben een heel aantal enge verrassingen voor jullie in petto.  Kijk voor meer informatie op de pagina Fright Night.