Fright Night: Durf jij het aan?

Fright Night: Durf jij het aan?

Ook dit jaar organiseert Museumspoorlijn STAR weer een spannende spooktocht rond Halloween! Op zaterdag 20 oktober kun je bij ons terecht voor zenuwen, angst en spanning…

Wat gaan we doen?

Voor het eerst dit jaar zal de route op het eigen terrein van de STAR gelopen worden, waarbij je niet alleen buiten, maar ook door de gebouwen van de STAR geleid wordt! We hebben een heel aantal enge verrassingen voor jullie in petto..

We verraden natuurlijk niet alles, maar binnenkort komt de promofilm online, waar we een klein tipje van de sluier oplichten.. houdt de site en onze Facebookpagina in de gaten!

Kaarten

 

De kaartverkoop sluit op 19 oktober om 11.00u, na die tijd kun je nog wel telefonisch contact opnemen om te vragen of er plaatsen vrij zijn.

06-23194044 > opgave via whatsapp

Kaarten kosten 15,50 euro per stuk
Voor de snelle beslissers: voor 10 oktober kun je boeken met de kortingscode ‘frightnight18’, je krijgt dan 1 euro korting per kaartje.

 

Hoe laat?

De avond is in een aantal tijdvakken verdeeld, je kunt bij je boeking een tijdvak kiezen. Je krijgt een paar dagen voor de tocht van ons een exacte starttijd per mail.

Van 18.30 tot 19.00 is de minimum leeftijd 12 jaar
Van 19.00 tot 23.00 is de minimum leeftijd 16 jaar, van 12 tot 16 jaar alleen onder begeleiding.

Meedoen aan de tocht is op eigen risico.