De Teddyberenexpres rijdt weer

De Teddyberenexpres rijdt weer

De zomervakantie is bijna ten einde. En traditiegetrouw rijdt dan de Teddyberenexpress weer. Zondag 26 augustus staat bij Museumspoorlijn STAR weer helemaal in het teken van onze jonge bezoekers. Met een teddybeer kunnen ze op deze dag gratis met de trein van de STAR mee.

 Niet alleen een ritje met de trein er lopen twee levensgrote Teddyberen rond. Deze beren gaan ook met de trein mee. Met alle kleine teddyberen van de kinderen is het uiteraard in de trein ook erg gezellig.

Berendokter en luchtkussen

Is je Teddybeer ziek? Geen probleem. De Teddyberendokter kijkt naar je beer en maakt ‘m weer beter. En voor de rijtuigenloods bij station Stadskanaal kun je lekker springen op het luchtkussen.

Dienstregeling

De Teddyberenexpress rijdt op deze dag tussen Stadskanaal en Veendam en tussen Stadskanaal en Musselkanaal. Om 10.45, 13.30 en 16.00 uur vertrekt de trein uit Stadskanaal naar Veendam. Vanaf Veendam is een retourtje mogelijk om 12.00 en 14.45 uur.  Om 12.50, 14.30 en 16.10 uur rijdt de Teddyberenexpress ook tussen Stadskanaal en Musselkanaal.  Vanaf Musselkanaal kun je om 13.35 en 15.15 uur een ritje maken. Bekijk de volledige dienstregeling.

Prijzen

Kinderen t/m 11 jaar reizen gratis als ze een teddybeer bij zich hebben.  Maximaal 3 kinderen per begeleidende volwassene.  Een retourkaartje voor 12 jaar en ouder is €11. Voor deze dag zijn ook e-tickets verkrijgbaar.