STAR goes sixties

STAR goes sixties

Back to the 60s bij Museumspoorlijn STAR! Dat kan op zondag 24 juni. Met oldtimers, muziek, een kofferbaksale, foodtrucks en nog veel meer!

Oldtimers

Bij het station zullen oude Volkswagens te zien zijn. Dit zijn auto’s en busjes. De auto’s staan opgesteld voor het museum bij het station Stadskanaal.

Oude looks

Om je helemaal in te kunnen leven in de Sixties is een retro-kapsel met bijpassende make-up natuurlijk nodig! En dat kan op deze dag. Lida Bol van Fabuleus Haaridee staat in een stand op het plein voor het museum. Zo kun je zelf  helemaal in de Sixties-look komen.  Uiteraard kun je zelf bijpassende kleding aantrekken!

Muziek en eten en drinken

Op het station is deze dag live-muziek aanwezig. Uiteraard met het jaren-60 geluid!. Een gelegenheidsband bestaande uit Jeroen Stevens , Erwin Langen en Henk Westrup. Aan de inwendige mens is ook gedacht. Er zijn een aantal Foodtrucks aanwezig. En voor de jongere bezoekers is er een suikerspin.

Kofferbaksale

In de rijtuigenloods is een kofferbaksale. Lekker even rondsnuffelen!  Heb je zelf nog spullen die je wilt verkopen? Dan kun je je aanmelden voor de kofferbaksale!

Treinen

En ja…ook de trein rijdt op 24 juni. We rijden op deze dag twee ritten tussen Stadskanaal en Veendam volgens onderstaande dienstregeling:

Stadskanaal – Veendam 
Stadskanaal – vertrek 13.20 16.15
Wildervank – vertrek 13.50 16.45
Veendam – aankomst 14.00 16.55
Veendam – Stadskanaal
Veendam – vertrek 14.30 17.20
Wildervank – vertrek 14.40 17.30
Stadskanaal – aankomst 15.10 18.00

Kijk voor de dienstregeling van de aansluitende Arriva-treinen in Veendam op www.arriva.nl of www.ns.nl.

Prijzen

Op deze dag gelden de normale tarieven. Reserveren is niet nodig.