Zaterdag 9 juni: Dineren in de trein

Zaterdag 9 juni: Dineren in de trein

Deze zomer is het mogelijk om terug in de tijd te gaan naar de tijd van de luxe treinreizen! Dineren aan boord van deze luxe langeafstandstreinen was vroeger heel normaal en zelfs een standaard onderdeel van een lange reis. Met onze Dinertrein geven we u de unieke kans om zo’n luxe diner in een trein ook eens te beleven, maar dan op ons mooie traject door de Veenkoloniën!

Programma

Zaterdag 9 juni rijdt de Dinertrein vanaf station Stadskanaal. U bent vanaf 17:00 welkom voor een aperitief in onze stationsrestauratie. Daarna gaat u aan boord van onze tot restaurant omgetoverde historische trein voor een retourreis. Onderweg kunt u genieten van een heerlijk viergangendiner. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van ons speciaal samengestelde wijnarrangement. Na terugkomst in Stadskanaal is er nog mogelijkheid voor het drinken van bijvoorbeeld een kopje koffie of thee in de stationsrestauratie.

Het aantal plaatsen is beperkt. U kunt uw tafel online boeken, ook in combinatie met een wijnarrangement.  Lees verder voor meer informatie!