Wat ga jij doen in de meivakantie?

Wat ga jij doen in de meivakantie?

De meivakantie staat weer voor de deur.  De stoomtrein van Museumspoorlijn STAR rijdt weer op diverse dagen. Ideaal om eens lekker op pad te gaan!

Wanneer rijdt de trein?

  • Zondag 29 april – Groene dienstregeling tussen Stadskanaal en Veendam
  • Woensdag 2 mei – Groene dienstregeling tussen Stadskanaal en Veendam
  • Zondag 6 mei – Groene dienstregeling tussen Stadskanaal en Veendam
  • Donderdag 10 mei – Hemelvaartsdag. Rode dienstregeling tussen Stadskanaal en Veendam en tussen Stadskanaal en Musselkanaal. Het is deze dag Nationale Stoomtreindag. Bij Museumspoorlijn STAR gaan we terug in de tijd met ‘Stukgoederenvervoer’.

Combitickets

Naast een ritje met de trein kun je de treinreis ook ideaal combineren met een bezoek aan het Veenkoloniaal Museum of het Doe Museum in Veendam!  Kaarten hiervoor zijn te koop op de stations Veendam en Stadskanaal. Reserveren is niet nodig.

Arrangementen

Op woensdag 2 mei kun je ook gebruik maken van het arrangement ‘Met stoomtrein, bus en boot naar Blauwestad‘. Een gevarieerd en uitgebreid middagarrangement met historisch vervoer door middel van een stoomtrein en een klassieke bus, een vaartocht over het Oldambtmeer bij Blauwestad en een bezoek aan de zandsculpturen in het havenkwartier van Blauwestad.