E-tickets bij Museumspoorlijn STAR

De stoomtrein rijdt weer op Tweede Paasdag
29 maart 2018
Wat ga jij doen in de meivakantie?
22 april 2018

E-tickets bij Museumspoorlijn STAR

Het klinkt raar, e-tickets bij een museumspoorlijn. Maar ook Museumspoorlijn STAR gaat met z’n tijd mee.  En dus zijn er vanaf nu e-tickets verkrijgbaar. Als eerste is het Moederdag-arrangement online te koop.

De bedoeling is dat in de loop van dit seizoen voor meer evenementen en arrangementen online tickets te koop zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alle speciale dagen waarvoor gereserveerd moet worden. Maar ook voorverkoop voor populaire evenementen als Teddyberenexpress en Stadskanaal onder Stoom.

U kunt vooralsog online alleen met iDeal betalen. Later dit jaar wordt gekeken of ook andere betaalmogelijkheden (zoals Visa/Mastercard) worden toegevoegd.