Met de trein op pad in de voorjaarsvakantie

Nieuwe dienstregeling 2018
20 januari 2018
Revisie rijtuig WR131
19 februari 2018

Met de trein op pad in de voorjaarsvakantie

Museumspoorlijn STAR rijdt nu ook in de voorjaarsvakantie. De treinen rijden op woensdag 28 februari en zondag 4 maart tussen Stadskanaal en Veendam.

Op beide dagen rijdt de trein drie keer tussen Stadskanaal en Veendam volgens de groene dienstregeling.  De trein wordt getrokken door een historische diesellocomotief uit de jaren ’50.  De wagens zijn allemaal verlicht en verwarmd. Lekker genieten dus van het winterse landschap. Of misschien een vleugje voorjaar?  Op woensdag 28 februari is op het station Stadskanaal en in de trein erwtensoep verkrijgbaar. Lekker in deze tijd van het jaar.

Op zondag 4 maart is de Junior Spoordag. Op deze dag is er van alles te beleven voor onze jeugdige bezoekers! Je kunt je verkleden als conducteur, en als je je mooiste foto op onze Facebookpagina plaatst maak je kans op een conducteursarrangement! Deze wordt onder de inzendingen verloot.

De ritten zijn ook prima te combineren met een bezoek aan het Doe Museum in Veendam. Leuk voor de kinderen! Of ga naar het Veenkoloniaal Museum in Veendam.