Nieuwe dienstregeling 2018

Stamppotritten uitverkocht
24 december 2017
Met de trein op pad in de voorjaarsvakantie
6 februari 2018

Nieuwe dienstregeling 2018

Ook in 2018 zullen de treinen van Museumspoorlijn STAR weer rijden.  Op onze website is nu het hele programma voor 2018 weer te vinden. Ook de succesvolle combitickets met het Doe-Museum en Veenkoloniaal Museum zijn weer verkrijgbaar dit jaar. Makkelijk om de treinreis te combineren met een ander uitstapje!

Nieuw in 2018 is dat we nu ook rijden in de voorjaarsvakantie. Op woensdag 28 februari rijden we volgens de groene dienstregeling.  En verder zijn er in januari en februari de stamppotritten. Reserveren voor de stamppotritten is verplicht. Het stoomseizoen begint op Tweede Paasdag, maandag 2 april.

Verder dit jaar natuurlijk weer de Teddyberenexpress, het NK Treintrekken en Stadskanaal onder Stoom. Het programma van deze, maar ook andere, evenementen wordt in de loop van jaar bekend gemaakt.  Hou dus onze website en Facebook-pagina in de gaten!

Rijdagen en rijtijden in een handig (printbaar) overzicht bij elkaar? Download dan de PDF met het overzicht..