Oktobermaand Kindermaand bij Museumspoorlijn STAR

Halloween bij Museumspoorlijn STAR: Griezelen op het spoor
1 oktober 2017
Sinterklaas Express: Reis mee met Sint en Piet in de trein
31 oktober 2017

Oktobermaand Kindermaand bij Museumspoorlijn STAR

Deze maand is het Oktobermaand Kindermaand.  Onze rijdagen staan helemaal in het teken van onze jonge bezoekers. En het leuke is: kinderen gaan op die dagen gratis met onze stoomtrein mee!  Het perfecte uitje voor de herfstvakantie dus.

Op de zondagen 22 oktober en 29 oktober worden er extra activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Uiteraard kun je op woensdag 25 oktober ook langs komen. Ook op die dag rijdt de stoomtrein en kunnen kinderen ook gratis mee.

Lees verder voor meer informatie over het programma van Oktobermaand Kindermaand.