Halloween bij Museumspoorlijn STAR: Griezelen op het spoor

Partners in Trouwen – De bruidsbeurs met PIT
20 september 2017
Oktobermaand Kindermaand bij Museumspoorlijn STAR
9 oktober 2017

Halloween bij Museumspoorlijn STAR: Griezelen op het spoor

Neem een duik in het verleden tijdens deze spannende spooktocht. Het is donker, in de verte klinken onheilspellende geluiden. Rijdt er een trein? Waar gaan de rails heen? Of komt het uit het bos? Wat zal het zijn? Beleef Halloween op zaterdagavond 28 oktober bij Museumspoorlijn STAR.

Treinrit en wandeltocht

Ben je niet bang aangelegd? Houdt je van een spannende spooktocht? Kom dan bij ons de treinrit maken.  Trek goede schoenen aan, want een spannende wandeltocht maakt ook deel uit van deze mysterieuze reis.  De start is op station Stadskanaal met een kop koffie of thee. Na afloop staat er ook weer iets lekkers klaar om weer op adem te komen. De minimumleeftijd is 16 jaar. Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Neem dan een volwassene mee. Ben je jonger dan 12 jaar? Dan kun je helaas niet meedoen.

Reserveren aanbevolen

We hebben slechts een beperkte plaatsruimte voor dit arrangement. Voorkom teleurstellingen en reserveer dus vooraf!  Reserveren kan telefonisch via (0599) 65 18 90 of via onderstaand formulier. Je kunt op meerdere tijden starten, 18.30, 19.30 of 20.30 uur.  De prijs is € 15,00.  Wees er snel bij, want vol=vol!

Reserveringsformulier

Ik wil reserveren voor Halloween-arrangement op zaterdagavond 28 oktober. Dit zijn mijn gegevens:

Uw naam:
Uw e-mailadres:
Uw telefoonnummer:
Uw woonplaats:
Op welke wilt u graag starten?: 18.30 uur19.30 uur20.30 uur
Aantal personen 12 jaar en ouder:
Heeft u nog vragen of opmerkingen?