Conducteurs en kaartverkopers gezocht!

Rabobank Zuid en Oost Groningen steunt revisie rijtuig WR131
5 juli 2017
Museumspoorlijn STAR stelt historische goederenwagen in dienst
16 juli 2017

Conducteurs en kaartverkopers gezocht!

Museumspoorlijn STAR is op zoek naar nieuwe vrijwilligers om te helpen met de treindienst! Ben je 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk op het station of in de trein te doen? Dan is dit echt iets voor jou! Het team Exploitatie zoekt vrijwilligers die willen helpen met de verkoop van treinkaartjes op de stations Stadskanaal en Veendam. Ook zoeken we mensen die dienst willen doen als conducteur in de trein. Bij het team Exploitatie werken we in een heel gevarieerd team met mensen tussen de 16 en 80 jaar. Samen zorgen we dat de treinen blijven rijden. Afhankelijk van je kennis en kunde kun je op termijn doorgroeien naar andere functies in de rijdende dienst van de STAR.

Opleiding

Museumspoorlijn STAR verzorgt zelf de opleiding tot conducteur en kaartverkoper. Dit bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte.

Wat vragen we van je?

  • Je bent 16 jaar of ouder
  • Je kunt goed met mensen omgaan en bent representatief
  • Je bent voldoende fit om een dag “in touw” te zijn
  • Kaartverkoop: je hebt voldoende rekenvaardigheid en kunt tegen drukte
  • Je beheerst de Nederlandse taal

Beschikbaarheid

Je doet dienst tijdens rijdagen zoals gepubliceerd in onze dienstregeling en ook tijdens extra ritten voor gezelschappen. Je beschikbaarheid geef je aan ons door. Je wordt dan vervolgens ingeroosterd.

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact op via info@stadskanaalrail.nl of via 0599-651890 (op werkdagen tussen 9:00 en 12:00). We zien je graag!