Op pad met Museumspoorlijn STAR in de meivakantie

Stoomtrein
Tweede Paasdag: de stoomtrein rijdt weer
7 april 2017
Gitaar
Train and Music: aanmelden niet meer mogelijk
10 mei 2017

Op pad met Museumspoorlijn STAR in de meivakantie

Headerfoto

Tijdens de meivakantie rijdt de stoomtrein van Museumspoorlijn STAR weer.  Wat is er die week te doen?

Woensdag 26 april

De stoomtrein rijdt op deze dag tussen Stadskanaal en Veendam. We rijden volgens de groene dienstregeling. Ook kun je je treinreis combineren met een bezoek aan het Veenkoloniaal Museum of het Doe Museum, beide in Veendam.  Wil je kennismaken met Oost-Groningen? Dat kan op deze dag met het arrangement naar Blauwestad.

Zondag 30 april

Met één druk op de knop bestellen…en vaak binnen 24 uur heb je de bestelling in huis. De pakketdiensten draaien overuren. Maar vroeger had je geen internet. Ook zag het vervoer van pakketten er heel anders uit. Veel goederen gingen per spoor. Maar hoe ging dat nou? Museumspoorlijn STAR laat dat op zondag 30 april zien tussen Stadskanaal en Musselkanaal tijdens de ‘Stukgoederendag’. Lees verder voor meer informatie.