Stamppot in de trein: reserveren niet meer mogelijk

TE5933
Nieuw rijseizoen Museumspoorlijn STAR
13 januari 2017
nldoet02
NLdoet 2017 bij Museumspoorlijn STAR weer groot succes
13 maart 2017

Stamppot in de trein: reserveren niet meer mogelijk

Dieseltrein

Genieten van het winterse landschap en lekker eten? Dat kan op de zondagen 19 en 26 februari. Tijdens een treinrit op de grens van Groningen en Drenthe wordt heerlijke stamppot geserveerd. Een unieke kans om in een rijdende trein te eten!

Eten in de trein was vroeger heel gewoon. Zelfs in Nederland hadden binnenlandse (snel)treinen een restauratierijtuig. Tegenwoordig zie je het alleen nog maar in enkele internationale treinen. Maar ook bij Museumspoorlijn STAR is dat weer mogelijk. Op de zondagen 19 en 26 februari serveren we heerlijke stamppot tijdens een treinrit op onze spoorlijn. U heeft de keuze uit 3 soorten stamppot met garnituur. Onderweg is het in de avondschemering lekker genieten van het winterse landschap in onze verlichte en verwarmde historische trein.

Uitverkocht

Reserveren voor deze ritten is niet meer mogelijk. De ritten op 19 en 26 februari zijn uitverkocht.